Štampa

Novi broj IMK-14 Istraživanje i razvoj u teškoj mašinogradnji

Volumen 18 Br.4Iz štampe je izašao novi broj časopisa IMK14 - Istraživanje i razvoj u teškoj mašinogradnji. Broj 4 za 2018. godinu objavljuje radovi na engleskom i srpskom jeziku.

Štampa

Izašao je novi broj časopisa - 41.

Iz štampe je izašao novi broj časopisa IMK14 - Istraživanje i razvoj. Broj 41. je poslednji broj časopisa koji izlazi prema starom konceptu uređivanja. Priloge iz ovog broja možete pogledati preko linka ispod , a članci iz dosadašnjih brojeva se mogu naći preko menija Časopis.

pdfIMK14 - broj 41 - Sadržaj i prilozi

Štampa

Jubilarni 40. broj časopisa

Jubilarni četrdeseti broj časopisa „IMK 14 –Istraživanje i razvoj“ izlazi uoči i povodom Imendana osnivača industrije IMK „14.oktobar“ a.d. u Kruševcu. Ovaj broj je uredio Uređivački odbor na čelu sa glavnim i odgovornim urednikom prof. dr Milomirom Gašićem, dipl.inž.maš. sa Mašinskog fakulteta u Kraljevu.

Novi urednik i redakcijski odbor najavljuju novu uređivačku politiku u cilju pokušaja da se podigne kvalitet časopisa koji je u prethodnih šesnaest godina uz izdavanje četrdeset brojeva objavio više stotina nučnoistraživačkih i stručnih radova, stručnih vesti i informacija i u domaćoj naučno stručnoj javnosti stekao zavidnu reputaciju.

pdfSadržaj i prilozi iz jubilarnog 40-tog broja

Štampa

Dobrodošli

Dobrodošli na sajt časopisa IMK 14 - Istraživanje i razvoj. Sajt je trenutno u fazi razvoja i svakim danom će biti unapređivan. Očekujemo da nam pomognete kako bi ovaj časopis bio uspešniji i čitaniji...

Redakcija časopisa